Πληροφορίες αποστολής

Αττική

courier  Αποστολή Στον Χώρο της Επιλογής σας

Δωρεάν για αποστολές εντός Αθηνών για παραγγελίες άνω των 100€

Για παραγγελίες μικρότερες των 100€ ακολουθούν οι κάτωθι χρεώσεις.
4€ με το Φ.Π.Α Για τα δέματα μέχρι 2 κιλά και 1.20€ με το Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.
Η επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 2,00€ με το Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση στον χώρο σας είναι μία εργάσιμη ημέρα.
 

Υπόλοιπη Ελλάδα

scooter   Αποστολή με Courier 

Ενιαία xρέωση για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών.
4€ με το Φ.Π.Α Για τα Δέματα Μέχρι 2 Κιλά και 1,20€ με το Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 2,00€ Με το Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση στον χώρο σας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα και 2-6 ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Συνήθως στις πρωτεύουσες των Ηπειρωτικών Νομών όπως επίσης και των Μεγάλων Νησιών η παράδοση πραγματοποιείτε εντός 24Ωρών.
 

 truck  Αποστολή Με Μεταφορική Εταιρία

Για αποστολές άνω των 20kg σας προτείνουμε να επιλέγετε αποστολή με μεταφορική εταιρία έτσι ώστε να επιβαρυνθείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρία ο χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 1 έως και 5 Ημέρες αναλόγως την περιοχή που βρίσκεστε. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παράδοση στον χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνον με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους κάτι για το οποίο η εταιρία μας δεν φέρει κάποια ευθύνη. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρία δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. 

 

 delivery  Χρόνος Προετοιμασίας 

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και Αποστολή της παραγγελίας σας είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Επιτυγχάνουμε ποσοστό μεγαλύτερο του 97% σε αυτή την δέσμευση. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού ( Χριστούγεννα, Περίοδος Θερινών Διακοπών ) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων.